MENU

Hoe bijzonder om op de bruiloft te zijn van een oud-studiegenootje. Heel wat jaren geleden zat ik namelijk samen met Maartje op de opleiding logopedie! We waren goed bevriend en hebben heel wat meegemaakt. Ze was erbij toen ik trouwde en ik heb Arjan en Maartje in de afgelopen jaren diverse keren voor de lens gehad. En vandaag mocht ik dus van dichtbij hun eigen trouwdag meemaken en deze voor hen vastleggen. Zo mooi!

Al vroeg was ik bij Maartje thuis, in Sliedrecht. Terwijl haar broer en zijn vriendin de tuin versierden en zus Tessa de laatste dingen regelde, was Evelien van Team Looks bezig met het haar en de make-up van Maartje. Daarna hielp Tessa met het aankleden van Maartje en was ze klaar om Arjan te ontmoeten!

Na de ontmoeting en nadat iedereen hen uitgebreid bewonderd had, reden we naar het Baggermuseum in Sliedrecht. Daarna vervolgden we de fotoshoot bij Villa Augustus in Dordrecht, waar ze later die dag zouden dineren. De tuinen van Villa Augustus zijn heel veelzijdig en bieden heel veel mogelijkheden voor mooie foto’s. We kwamen eigenlijk tijd tekort!

Na de fotoshoot gingen we terug naar Sliedrecht voor een lunch bij het bruidspaar thuis. Bij het stadhuis van Sliedrecht maakten we enkele foto’s met de daggasten en toen was het tijd voor de ceremonie. Leuk weetje: de trouwambtenaar die Arjan & Maartje trouwde, heeft ook destijds ons huwelijk gesloten!

Na een mooie en gezellige ceremonie was er een kerkdienst, waarin ook aandacht was voor het overlijden van Maartjes moeder en Arjans oma.

Na de dienst reden we naar Villa Augustus in Dordrecht voor het diner. Dit vond plaats in een prachtige zaal. Een heerlijk diner, mooie speeches van beide vaders én een heerlijk (bruids)taart buffet als dessert toe. Dat was genieten!

De laatste locatie van vandaag was de Raedtskelder, onder het Stadhuis van Dordrecht. In deze sfeervolle ruimte werd er gefeliciteerd en getoast, en deden Arjan en Maartje de openingsdans. De officiële opening van een heel gezellige avond!

SLUITEN