MENU

Als trouwfotograaf uit Capelle aan den IJssel, is een bruiloft in Capelle aan den IJssel een ‘thuiswedstrijd’! Dan is om 7:00u starten bij de bruid gewoon een beetje uitslapen 😉

Aangekomen bij de bruid, was het daar al een drukte van belang. Gertrude van TeamLooks was al hard bezig met het trouwkapsel van Antoinette, onder het toeziend oog van ouders en (schoon)zussen. Daarna gingen we naar boven om de trouwjurk aan te trekken. Maar eerst nog even tanden poetsen natuurlijk!

Eenmaal aangekleed werd de jurk aan de familie geshowd en niet veel later kreeg Arie het seintje dat hij mocht komen. Grommend kwam hij met de trouwauto de straat ingereden en nadat alles van zijn pak goed rechtzat, belde hij aan. Na een kus hebben ze heel wat rondjes om elkaar heen gelopen om alle mooie details eens goed te bewonderen.

Omdat er regen voorspelt was, gingen we snel foto’s maken. We gingen eerst naar het Schollebos in Capelle aan den IJssel, waar we mooie herfstplaatjes konden maken. Arie & Antoinette wandelden hier regelmatig en hadden verschillende plekjes in gedachten voor de foto’s. En nu liepen ze daar dan écht! Vervolgens gingen we ook nog naar het Historisch Museum van Capelle aan den IJssel. Dat is een mooi gebouw aan de buitenkant én ook een fijn plekje om even te schuilen toen het wat harder ging regenen! Hier maakten we ook de foto voor het bedankkaartje.

Na de fotosessie gingen we weer naar het huis van Antoinette, waar het bruidspaar met veel geklap en gejuich ontvangen werd door alle daggasten. Na de koffie en cake gingen we naar het gemeentehuis van Capelle voor de ceremonie. De trouwzaal was na de renovatie deze week voor het eerst in gebruik en de inrichting ervan paste exact bij de kleuren van dit seizoen en deze bruiloft!

In de ceremonie was er onder andere aandacht voor de manier waarop Arie & Antoinette elkaar hadden leren kennen. Namelijk tijdens een zomervakantie, waar een vriend hen aan elkaar probeerde te koppelen. En aangezien het vriend Andries uiteindelijk was gelukt, mocht hij de ringen geven! 🙂

Na de ceremonie werd het bruidspaar buiten begroet met rokende en knallende fakkels. Dat leverde de nodige hilarische momenten en foto’s op! Thuis bij Antoinette werd er geluncht en daarna ging het hele gezelschap naar de kerk voor een trouwdienst. Voor mij zat de dag er toen op en kon ik thuis heerlijk van dit alles nagenieten!

Lief bruidspaar, geniet van alle foto’s en het trouwalbum dat jullie inmiddels hebben! En wie weet nog eens tot ziens hier in Capelle! ♡

Ook op zoek naar een trouwfotograaf in Capelle aan den IJssel of omgeving? Vraag hier de trouwbrochure aan!

SLUITEN